Parelvissers geheugensteuntje

(post in Dutch)
parelvissers

Steven Noels publiceerde al een voortreffelijke legende voor De Parelvissers, maar omdat ik na de eerste aflevering nog mijn Guido, Xavier en Lucas nog niet uit mekaar kon houden, heb ik er de foto’s van de cast bijgeplaatst.
Ik vind het geweldig dat ze een pak nieuwe acteurs een kans geven, maar ik merk dat ik met bekendere gezichten (Tom Van Dyck, Marc Van Eeghem) minder problemen heb om personages uit mekaar te houden. Ik heb op een bepaald moment An Beyers en Sofie Deschryver verwisseld, en op een ander Xavier en Dick. Steffie is makkelijk, da’s de enige blonde. In wiens slaapkamer stond Guido met zijn zatte botten weer? An of Sofie?

Nu ja, ze hebben 6 weken tijd om de namen en gezichten erin te stoempen.

UPDATE:
op aanraden van Bart’s eega Gudrun, heb ik de foto’s van de personages gebruikt ipv de foto’s van de acteurs (bvb Lucas Blommaert heeft in de serie geen baard). Hierbij de nieuwe foto:
geheugensteuntje

💬 Belgium💬 NL💬 TV