Parelvissers: de laatste aflevering

Binnen enkele uren: de laatste aflevering
Parelvissers aflevering 6: de finale

Wat kunnen we afleiden uit de trailer?

  • de sfeer wordt grimmiger
  • er wordt redelijk wat afgebleit
  • ze gaan de kelder onderzoeken
  • iemand stuurt een sms dat ie afkomt

Parelvissers SMS - laatste aflevering
We wachten vol spanning af!

Mijn theorie:
Parelvissers: the revenge of JanDe abortus van An was in feite geen abortus, de foetus is overgeplant in Steffie en gaat nu als Ramses door het leven. Lucas was een latente homo en is verliefd op Jan. Hij is via Sophie te weten gekomen van de abortus. De drie musketiers Xavier, Guido en Dick willen De Parelvissers verkopen maar Jan ligt dwars. Ze huren dus iemand in om hem te kidnappen en vermoorden. De 100 miljoen losgeld worden door Xavier, Guido en Dick van de bank gehaald, maar Jan kan de gangster overmeesteren en vlucht. Jan klopt aan bij Lucas, die hem vertelt van de abortus van An. Achternagezeten door de kidnapper, vlucht Jan naar het Midden-Oosten. De drie besluiten het geld dan maar te houden en investeren het in TV-2000 van Roland Lomme. Jan zint op wraak in de woestijn van Afghanistan, terwijl hij meevecht in de burgeroorlog. 6 jaar later besluit hij zijn broer in te schakelen om alle ex-Parelvissers samen te brengen en ze allemaal kapot te maken. Hij brengt daarvoor een M60 mee en een hoofdbandje.

5 thoughts on “Parelvissers: de laatste aflevering”

  1. pfff, net de laatste aflevering gezien en ik ben teleurgesteld. In feite is de ganse clou weggeven in een vroegere aflevering: “Ik wil de Parelvissers kapot maken”. Voor de rest was het gewoon de lijntjes volgen. Ik had graag nog een twist of een verrassing gehad op het einde.

    Ik moet Steven en Michel gelijk geven. Een sterke start van Tom Lenaerts, met een zwak einde. Volgende keer beter.

  2. Juist niet! Ik vond dat De Parelvissers juist een zwak begin had, want het verhaal moest nog een beetje op gang komen. Maar het werd steeds spannender en het einde was iets helemaal anders dan ik had verwacht. Ik vond het gewoon supergoed!

  3. weet iemand toevallig waar op het net ik die laatste aflevering zou kunnen terugvinden? let me know

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.