Parelvissers: de laatste aflevering

Binnen enkele uren: de laatste aflevering
Parelvissers aflevering 6: de finale

Wat kunnen we afleiden uit de trailer?

Parelvissers SMS - laatste aflevering
We wachten vol spanning af!

Mijn theorie:
Parelvissers: the revenge of JanDe abortus van An was in feite geen abortus, de foetus is overgeplant in Steffie en gaat nu als Ramses door het leven. Lucas was een latente homo en is verliefd op Jan. Hij is via Sophie te weten gekomen van de abortus. De drie musketiers Xavier, Guido en Dick willen De Parelvissers verkopen maar Jan ligt dwars. Ze huren dus iemand in om hem te kidnappen en vermoorden. De 100 miljoen losgeld worden door Xavier, Guido en Dick van de bank gehaald, maar Jan kan de gangster overmeesteren en vlucht. Jan klopt aan bij Lucas, die hem vertelt van de abortus van An. Achternagezeten door de kidnapper, vlucht Jan naar het Midden-Oosten. De drie besluiten het geld dan maar te houden en investeren het in TV-2000 van Roland Lomme. Jan zint op wraak in de woestijn van Afghanistan, terwijl hij meevecht in de burgeroorlog. 6 jaar later besluit hij zijn broer in te schakelen om alle ex-Parelvissers samen te brengen en ze allemaal kapot te maken. Hij brengt daarvoor een M60 mee en een hoofdbandje.

💬 Belgium💬 NL💬 TV