Claudia’s stokje

(post in Dutch)
Tiens, normaal krijg ik die dingen nooit toegeworpen, maar Claudia steekt het “1-5-10” stokje in mijn pollen. Een gegeven paard van een schoon madam … Hier gaat ie dus:

1 jaar geleden
April 2005: An maakt voor de eerste keer een toneelstuk met D°Effekt, amateur-gezelschap van De Markten, en ik verzorg de techniek (ik krijg toch een kick van mengpanelen). Ik leer een boel nieuwe mensen kennen (waaronder Bieke) en doe ze dansen op Amerie. Professioneel ben ik dan een paar maand 100% zelfstandig en ik neem het ervan. Ik zit een week in Portugal en de maand erna ga ik op tangostage met Vanessa. La dolce vita, quoi.

5 jaar geleden
April 2001: ik heb net met Maarten en Joris Hypertrust opgestart, we hebben investeerders gevonden en zijn volop bezig met de ontwikkeling van aangetekend schrijven via Internet. Na voorafgaande jobs in sales (bah!), product management (fijn!) en operations management (bah!) ben ik weer totaal de techneut. Maar ik mag vanalles uitvinden dus dat zit snor. Ik woon nog maar pas weer alleen, en in het centrum van Brussel (Marollen). Qua sociaal leven een beetje stillekes.

10 jaar geleden
April 1996: al drie jaar aan het werk bij Sopres (nu Wegener DM) al wat aan het evolueren naar een meer account/product management functie in plaats van puur technisch. Bezig met Postgraduaat Bedrijfskunde samen met Maarten, hetgeen ons het jaar erop zal inspireren in het Keyware Technologies avontuur te springen. “My voice is my password“. Sure, whatever. Maar daar kom ik dan voor de eerste keer Henry tegen, de Ultimate Male Chauvinist Zen Master. Ik ga veel bijleren de jaren die volgen …

___
Wie kan ik nog zo’n stokje in de maag splitsen? Mijn favoriete blogchicks Ine en Clo (hoe gaat ze dit in haar linkblog krijgen) en dan nog eentje voor Frédéric, hij schrijft uitstekend, en veel te weinig.

6 thoughts on “Claudia’s stokje”

  1. Wtf!? Alsof ik geïnteresseerd ben in uw techie leven. Ik wil sappige details. Welke vrouw en wanneer. Of wil je je leven lang dat gay stigma torsen. Give us some juice!

  2. Mijn blog is wel een SFW blog, Pietel.
    Trakteer mij sebiet ene voor het concert van Lalalover, en misschien spill ik some beans.

  3. Pingback: druppels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.